Foto Ondernemers

 

tile18

Ondernemers

Maatschappelijk betrokken ondernemers

HoPe heeft het geluk goede contacten te hebben met ondernemers die het werk van de stichting steunen. Zij laten hun betrokkenheid bij de maatschappij en de wereld in het algemeen blijken door iets terug te geven aan de samenleving. Dat doen zij in dit geval door het werk van HoPe te sponsoren. Hieronder volgt een lijst van bedrijven waarmee HoPe op dit moment contact heeft.

 

Aktinos Management Consultancy

Aviso Management en Beheer B.V.

Better places

Sapa Pana Travel

Sheeped

Vanhier B.V.

YouBeDo.com

 

Ambassadeur

Onze ambassadeur in ondernemersland is Hans van Vliet. Wie met hem kennismaakt herkent in hem meteen een Maatschappelijk Verantwoord Ondernemer met de drie P’s als principe: People, Planet, Profit.

Lees meer

 

 

 

 

 Helpt organisaties met contrasterend advies en steunt HoPe met een bescheiden bijdrage aan het verbeteren van het onderwijs in Peru.

 

 

 

 

 

Aviso Management en Beheer B.V. is een beheersmaatschappij die het bestuur voert voor aan haar gelieerde ondernemingen. Momenteel voert Aviso het bestuur van CMC mobility B.V. en Callas Management Consultants B.V. (www.callas.nl).
Beide ondernemingen zijn actief in de mobiliteitssector.

 

 Better places 

Better Places biedt individuele reizen aan op maat  in Azie, Afrika, Latijns-Amerika en Europa. Zij werkt daarvoor samen met lokale reisexperts of westerse reisexperts die al jaren in het land wonen. De experts kennen de bijzondere plekken in het land en zorgen dat de reizigers bijzondere en authentieke ervaringen opdoen tijdens hun reis.

Better Places heeft voorjaar 2019 twee mooie donaties gedaan voor de vervanging van de auto en het reguliere werk van HoPe.

Op haar website is ook volop aandacht voor Stichting HoPe.

 

 sapapana

 

Sapa Pana Travel verzorgt individuele, op maat gemaakte reizen naar Latijns-Amerika en Antarctica. De organisatie promoot Stichting HoPe via de website en het boek ‘Panamericana Roadtrip’. http://www.sapapanatravel.nl/

 

2018 02 logo Sheeped

 

 

 

 

 

Sheeped verkoopt handgemaakte kleden en kussens uit de Andes regio in Zuid-Amerika. Sheeped is een initiatief van Tim en Anna, een avontuurlijk en ondernemend stel uit Alkmaar. Tijdens één van hun reizen door Zuid-Amerika werden ze op slag verliefd op deze bijzondere producten. De eeuwenoude traditie, het ambacht, het culturele aspect en de verschillende ontwerpen maken deze interieur items uniek. Naast hun eigen website www.sheeped.nl verkopen zij hun producten ook in een aantal winkels in Nederland en in hun eigen winkel in Alkmaar www.popupstorehandpicked.nl
Naast dat Sheeped een eerlijke prijs betaald voor de producten, doneert Sheeped ook een gedeelte van de omzet aan Stichting HoPe. Hiermee hoopt Sheeped de regio te ondersteunen waar deze prachtige producten met de hand worden gemaakt.

 

 

vanhier 

 

 

Vanhier B.V.  is een veelzijdig kantoor op het gebied van accountancy, fiscaliteit en advies.
De organisatie in Zaandam ondersteunt HoPe sinds 2006 door de financiële administratie onder haar hoede te nemen.

  

youbedo

 

 

 

YouBeDo.com is een webwinkel voor boeken. Van elke aankoop bij YouBeDo wordt 10% gratis gedoneerd aan een goed doel naar keuze.

 

Andere sponsors
Er zijn nog veel meer partners en sponsors. Hun namen zijn bekend bij HoPe. Vermelding op de website vinden zij niet nodig of niet gewenst.

 

 

 

 

 

>

 en tap enter om te zoeken
en tap enter om te zoeken