Partners

Stichting HoPe is trots op haar partners. Samen staan wij sterk!


Aktinos Management Consultancy

Aktinos Management Consultancy

Aktinos Management Consultancy helpt organisaties met advies en steunt HoPe met een bijdrage aan het verbeteren van het onderwijs in Peru.


Aviso Management en Beheer B.V.

Aviso Management en Beheer B.V.

Aviso Management en Beheer B.V. is een beheermaatschappij die het bestuur voert voor aan haar gelieerde ondernemingen. Zij steunt het reguliere werk van HoPe met een jaarlijkse donatie.


Better Places

Better Places

Better Places biedt individuele reizen aan op maat in Azië, Afrika, Latijns-Amerika en Europa. Zij werkt daarvoor samen met lokale reisexperts of westerse reisexperts die al jaren in het land wonen. Dé garantie voor een bijzondere, authentieke reiservaring. Naast een donatie voor de nieuwe auto steunt zij ook het reguliere werk van HoPe.


DoelShop

DoelShop

Via DoelShop.nl kun je gratis doneren door te shoppen bij een van de aangesloten webshops (zoals Bol, CoolBlue, Hema, Thuisbezorgd). Je hoeft hiervoor alleen maar door te klikken naar jouw favoriete webshop, een aankoop te doen en vervolgens wordt een deel van het aankoopbedrag een donatie voor Stichting HoPe. Dit kost je dus niets extra's!


drukbedrijf.nl

drukbedrijf.nl

Bij Drukbedrijf zit een groepje drukwerk liefhebbers die het net een beetje anders willen doen dan de rest. Want naast het gemakkelijk en snel drukwerk bestellen via de website is het net zo makkelijk om met jouw vaste contactpersoon antwoord te vinden op al je drukwerk (aan)vragen.
Wij drukken alles op alles! 

 


Enter the Wave

Enter the Wave

Enter the Wave is een reisorganisatie die music & surf reizen organiseert voor 18+ jongeren. Ruim 5 jaar geleden hebben Gido Lurvink en Taco Smit de organisatie opgericht en later ook projecten toegevoegd zoals Into The Wild (avontuurlijke vakanties) en Enter The Snow (sneeuwvakanties). Reizigers wordt gevraagd een donatie te doen aan Stichting HoPe. Velen geven hier gevolg aan, wat elk jaar weer een mooie bijdrage oplevert. 


Que Rico van Miryam

Que Rico van Miryam

Zoek je de juiste ingrediënten voor Peruaanse en andere Latijns-Amerikaanse recepten? Dan ben je bij Que Rico van Miryam, de eerste Nederlandse webwinkel voor Peruaanse levensmiddelen, aan het juiste adres. Hier vind je naast recepten een gevarieerd aanbod van Peruaanse dranken, snacks, snoep, sauzen en andere producten.
In december 2019 heeft Que Rico een heel mooie actie gevoerd voor HoPe.


Sapa Pana Travel

Sapa Pana Travel

Sapa Pana Travel is al bijna 20 jaar 100% Latijns-Amerika kenner, gespecialiseerd in individuele maatwerkreizen en exclusieve autoreizen. Met hun specialistische kennis en professioneel netwerk ter plaatse streven zij naar onvergetelijke reiservaringen voor de echte reisliefhebbers.

De organisatie promoot Stichting HoPe via de website, haar eigen magazine ‘Magia Latina’ en het boek ‘Panamericana Roadtrip’.


Vanhier B.V.

Vanhier B.V.

Vanhier B.V. is een veelzijdig kantoor op het gebied van accountancy, fiscaliteit en advies. 
De organisatie heeft diverse vestigingen in Noord-Holland en ondersteunt HoPe vanuit vestiging Amstelveen sinds 2006 bij de financiële administratie.


Wilde Ganzen

Wilde Ganzen

De organisatie Wilde Ganzen vliegt over de hele wereld en geeft vooral financiële steun aan ontwikkelingsprojecten. De projecten moeten duurzame effecten hebben zodat voorheen kansarme mensen op den duur hun eigen leven meer in de hand hebben en zij voor zichzelf en hun gemeenschap kansen kunnen creëren en realiseren. De organisatie geeft steun aan kleine, concrete projecten die een groot verschil maken. Wilde Ganzen steunt projecten van HoPe.


Andere sponsors

Er zijn meer partners en sponsoren. Hun namen zijn bekend bij Stichting HoPe. Vermelding op de website vinden zij niet nodig of gewenst. Uiteraard respecteren wij deze keuze.

anbi

...en druk enter
...en druk enter