Partners en sponsors

Naast diverse Maatschappelijk Betrokken Ondernemers die Stichting HoPe een warm hart toedragen hebben we ook nog enkele belangrijke partners en sponsors:

Wilde Ganzen steunt over de hele wereld kansarme mensen die zich inzetten voor hun gemeenschap en een betere toekomst. De organisatie biedt steun voor kleine, concrete projecten die een groot verschil maken. Wilde Ganzen steunt projecten van HoPe. Zie www.wildeganzen.nl.

Medewerkersfonds
De Rabobank stelt zijn medewerkers in de gelegenheid maandelijks een klein bedrag van hun salaris te doneren aan goede doelen. De bank verdubbelt dat bedrag. Op die manier ontstaat er een omvangrijk fonds: Het Rabo Foundation Medewerkersfonds.
De medewerkers kunnen projecten voor financiƫle ondersteuning voordragen. Het fonds heeft in het recente verleden onderdelen van het project Ternura ondersteund en financiert ook de Bijspijkercursussen Spaans en Engels voor studenten aan de beroepsopleiding die studeren met een HoPe Studiebeurs.