• doneer aan stichting HoPe

HoPe staat voor Holanda-Perú. De stichting werkt samen met de armste bevolking van Cusco en wijde omgeving aan het terugdringen van armoede, aan goed onderwijs en gezondheidszorg. Daarmee draagt HoPe bij aan het gevoel van eigenwaarde en de emancipatie van achtergestelde bevolkingsgroepen.   anbi

Nieuw project

De scholen in Peru zijn momenteel wegens de zomervakantie gesloten. Dat betekent niet dat het HoPe-team op de lauweren kan rusten. Naast de reguliere activiteiten wordt er hard gewerkt aan de nieuwe onderwijsprogramma’s in de regio Cusco. Een primeur is de integratie van het nieuwe project van HoPe: seksuele educatie ter voorkoming van seksueel geweld (tegen kinderen en adolescenten).

Actueel

Het werkterrein van HoPe in Peru ligt niet naast de deur. We zijn volop in beweging en vinden het heel belangrijk onze achterban op de hoogte te houden van de vele activiteiten.
Op deze website kun je alles lezen over de verschillende projecten. We maken ongeveer 6 keer per jaar een nieuwsbrief die we via e-mail naar onze relaties sturen. Meld je hier aan voor deze nieuwsbrief. En natuurlijk kun je ook persoonlijk contact met ons opnemen als je nadere informatie wilt of andere vragen hebt.

Stichting HoPe in beeld

Beeld zegt meer dan woorden.
Onze recente film maakt duidelijk wat we doen en plaatst dit werk op een mooie manier in de context.

...en druk enter